Om os

Om os

Ideen bag Legal Doc

Legal Doc ApS er stiftet af Mirza W. Shaukat. Legal Doc skal være en unik digital platform, hvor du kan få en nem adgang til juridiske dokumenter og rådgivning på en anderledes måde.

De fleste forholder sig ikke til deres juridiske sikkerhed, og når de endelig gør det, så bliver det ofte en dyr og tidskrævende proces. 

Det vil vi gøre op med. Vi vil gøre det nemt at få adgang til juridiske dokumenter og rådgivning, uden at det skal koste spidsen af en jetjager, samtidig med, at det skal tidssvarende i forhold til den digitale tidsalder, som vi lever i. 

Hvordan fungerer Legal Doc?

Vi bygger en digital platform, hvor du kan oprette dine juridiske dokumenter ved hjælp af en interaktiv spørgeskema.  Processen er ganske enkel; Du udfylder et interaktivt spørgeskema, hvor du skal besvare en række spørgsmål. På baggrund af dine svar udarbejder en af vores jurister dit juridiske dokument. Alle dokumenter udarbejdes af jurister, som er specialiseret inden for de respektive retsområder.

På vores platform kan du også finde jurister med en bred vifte af specialer. Hvis du har brug for en jurist eller advokat, skal du blot oprette din sag ved at udfylde dine kontaktoplysninger, hvorefter vi finder 2-3 jurister eller advokater specialiseret inden for de retsområder, som du efterspørger.